Menu

vrijdag 5 september 2014

Praag in foto's

Heel kort vertelde ik iets over Tsjechië, het was er prachtig en geweldig en ik ben blij dat ik daar geweest ben. Het hoogtepunt was Praag, ik hou van die stad, het was zo ontzettend mooi. Ik kan er uren over praten en ik ga er ook nog uitgebreid over bloggen. Maar eerst deel ik gewoon even wat foto's, zodat je alvast weg kan dromen bij deze belachelijk mooie stad.

Dit zijn een paar foto's die een vriendin van mij en ik hebben gemaakt! Ze staan niet helemaal logisch op volgorde en later vertel ik hier meer over. Ik heb vandaag geen tijd om echt uitgebreid iets te schrijven (want yeah school is weer bezig), maar ik kon niet wachten om alvast iets over Praag met jullie te delen. Foto's maken waar geen mensen opstaan was trouwens bijna onmogelijk, dus denk die soms gewoon even weg. 

Ben jij ooit eens in Praag geweest? 

10 opmerkingen:

 1. Oké ik moet echt naar Praag, bij deze :'D
  Wat een belachelijk mooie stad inderdaad

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Prachtige foto's, het leek me al een mooie stad maar nu nog meer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Het was echt prachtig, overal waar je keek was het mooi. Er was maar 1 nadeel: de enorme drukte en soms best wel hitte

   Verwijderen
 3. Praag is zo onwijs mooi. Gave foto's heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat een leuke foto's! Ik ben er jaren geleden geweest, maar als ik deze post zie, wil ik toch wel weer eens terug, haha ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik zeg doen! Ik wil ook nog eens terug, maar dan in de winter, lijkt me zo mooi

   Verwijderen
 5. Dat ziet er zo fijn uit! Ik wil al jaaaaren een keer naar Praag, maar het is er nog steeds niet van gekomen. Aan jouw foto's te zien, is dat toch wel heel erg slecht van mij. Gauw een keertje gaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties