Menu

donderdag 11 december 2014

Ardèche lama's
Ik ben terug van weggeweest! Van de ene op de andere dag ben ik gestopt met bloggen, ik had geen tijd meer en het schoot er bij in. Maar ineens begon ik het echt te missen dus ik heb besloten om het bloggen weer op te pakken. Hopelijk heb ik nog lezers, want ik wil iets heel gaafs met jullie delen! Of in ieder geval iets wat ik heel leuk vond, voor een dagje weg in Frankrijk; lama's aaien.
Wat? Lama's aaien? Maar lama's spugen toch? Nee, lama's spugen niet op mensen, tenzij ze denken dat jij ook een lama bent en zich bedreigd voelen. Dus lijk je niet op een lama? Dan ben je helemaal veilig.

Waar kan dit dan? In het park de Ardèche lama's. Ik was hier samen met mijn moeder omdat wij hoogtevrees hebben en niet mee wilde klimmen en survivallen. En omdat wij wilde weten wat dit voor park was, het klonk namelijk best grappig. Het park is klein en kun je in principe in een half uur gezien hebben. Maar wij zijn er ruim twee uur zoet geweest.
Het is een goedkoop uitje, leuk voor de afwisseling. Ook is het vrij goedkoop, wij betaalde volgens mij iets van 6,- en kregen er een Nederlands boekje met uitleg bij.

Rijd met de auto de mooie route bij Gorges de l'Ardèche en je komt het iets ervoor (als je in de richting van Le Pont d'Arc rijdt) vanzelf tegen.

Hieronder nog wat foto's, zodat je er misschien een voorstelling bij krijgt ;)

Een foto van mezelf met mijn stalker, deze lama bleef ons maar achtervolgen en om aandacht vragen. Hij was leuk! Niet mijn beste foto trouwens :') 


Ben je een tijdje in de buurt en ben je opzoek naar een kort tripje tussendoor? Dan is dit zeker aan te raden! Een dagvullend programma is het niet, maar leuk is het zeker wel! 

Lijkt jou dit wat? 

5 opmerkingen:

 1. Wat een droppies! Fijn dat je weer terug met het bloggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben inderdaad bang dat lama's gaan spugen naar mij, haha. Maar je zin ''Dus lijk je niet op een lama? Dan ben je helemaal veilig.'' Stelt me iets gerust haha. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankje! Ik was er eerst ook een beetje bang voor, maar was niet nodig xd

   Verwijderen
 3. Leuk dat je er weer bent! :)

  Wat leuk, origineel ook om lama's te aaien ;). En dat ze niet op mensen spugen is een heel gerustellen idee :'), het lijkt me leuk om dit ook eens te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties