Menu

maandag 26 mei 2014

Travel list: before i die #3
Op andere blogs kwam ik het al een paar keer tegen: de before i die tag. Het is de bedoeling dat je op we heart it before i die intypt en op je blog zet wat je nog wilt doen voor je dood gaat. Het leek mij een leuke manier om een deel van mijn Travel list te bespreken. Op we heart is typte ik before i die in en ik wilde nog genoeg dingen doen en zien.  Ik maak een serie van posts, met telkens acht dingen. De vorige vind je hier, benieuwd naar de rest? Lees snel verder!
Pinguïns zijn een van mijn favoriete dieren, hier staat knuffelen, maar pinguïns zien is voor mij al genoeg. Ze lijken me zo leuk! 


Naar latijns Amerika; de landen, de natuur, alles gewoon. Het lijkt me super mooi en leuk! 


Brazilië lijkt me heel mooi, een leuke combinatie tussen natuur en cultuur. Echt een must see volgens mij. 


Ik wil al een tijdje naar Peru, dit kan echt niet ontbreken tijdens de reis erheen. 


Zwemmen in alle vijf de oceanen, betekend dat je op veel gebieden bent geweest. Elke oceaan lijkt mij de moeite waard en het lijkt me leuk om te kunnen zeggen dat je in elke oceaan gezwommen hebt! 


Dit land is een land dat ik al jaren wil bezoeken. Mooi natuur, leuke steden, volgens mij heeft Kroatië alles. 


Naar Afrika gaan is mijn droom, voor de natuur, voor de big five, maar ook voor het doen van vrijwilligerswerk doen. Lesgeven in een schooltje lijkt me echt een geweldige ervaring. 


Dit is achterhaald en bijna onmogelijk. Het is ook helemaal niet zo goedkoop als je eerst zou denken, maar het lijkt me echt een keer leuk om te doen. Een verrassing waar je uitkomt! Zo ontdek je misschien plekken waar je anders nooit voor zou kiezen. 

Dit is de derde serie van mijn before i die reeks. De vorige kun je hier nog eens vinden. Ik vind het leuk om ze te maken en ben benieuwd wat jullie er van vinden? Welk van deze staat ook op jouw lijstje?  


6 opmerkingen:

 1. Heel leuk om te lezen! De bestemmingen en dingen die je wil doen zijn ook ontzettend leuk!
  http://maketodayamazingblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Het liefst deed ik het allemaal direct.. maar ja, tijd en geld :P

   Verwijderen
 2. Heel leuk! Ik wil hem zelf ook eens doen :) Machu Picchu wil ik zeker eens zien in mijn leven :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, dat lijkt me zo bijzonder.. Ik word al verliefd op de foto's die ik tegenkom..

   Verwijderen
 3. Zo leuk om te lezen dit! Alles van deze dingen zou ik nog wel een keer willen doen, ik hou echt heel erg van reizen, haha. Het liefst zou ik elk land van de wereld willen bezoeken, maar helaas denk ik dat dat niet haalbaar is.. Maar dan als nog wil ik zo veel mogelijk van de wereld zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Dat heb ik dus ook, de wereld heeft zoveel moois en er is zoveel te zien en ik wil het echt leren kennen. Het liefst ging ik ook naar landen die me eerste instantie niet zo aanspreken, gewoon omdat ik denk dat ook die landen geweldig zijn.. Maar zoveel mogelijk zien is een mooi doel denk ik.

   Verwijderen

Reacties