Menu

woensdag 11 juni 2014

Gorges de l'ArdècheGorges de l'Ardèche, naar mijn mening een pareltje midden in het mooie gebied, de Ardèche, in Frankrijk. Ik ben verliefd op dit gebied. Meerdere keren stapte ik hier uit, om te genieten van het mooie uitzicht.
Waarom ik verliefd werd, zie je hier...
Onderweg vanaf Larnas naar het stadje Vallon Pont d'Arc kwamen we dit prachtige stuk steeds tegen. Langs de weg kun je je auto parkeren en heb je de gelegenheid om te genieten van dit prachtige stuk van Frankrijk. Overla langs deze route vind je uitkijkpunten en heb je de gelegenheid om je auto te parkeren, zodat je op je gemak kan genieten van het mooie uitzicht. Op dit punt, bij Gorges de l'Ardèche heb je toch wel het allermooiste uitzicht. Hier is het ook het drukste, maar niet zo druk dat je alleen nog maar mensen ziet. Er zijn alleen iets meer mensen dan op het stukje vijf kilometer verderop.

Ik vond het prachtig en raad het iedereen aan; de weg volgen vanuit Vallon Pont d'Arc richting Larnas (of andersom) en gewoon genieten. Maar waar geniet je dan van? Hieronder deel ik mijn foto's:Deze foto's zeggen genoeg denk ik? Het was prachtig.. Zeker de moeite waard dus! Ben jij hier al eens geweest, of ben je van plan hierheen te gaan? 

6 opmerkingen:

 1. In 2007 ben ik er eens geweest op vakantie. Ik weet alleen de naam van het plaatsje niet meer. Maar daar waren ook zulke mooie bergen. Oh ik hou van bergen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Prachtig, volgens mij ben ik daar nog nooit geweest (wel in de buurt toen ik nog wat jonger was, dus daar weet ik niet meer zo veel van ;), maar wat een mooie omgeving :), mooie foto's heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha leuk! Ik ben er ook twee keer geweest, een keer toen ik vrij klein was, dus ik ging nog eens terug :p Dankje!

   Verwijderen
 3. Wauw, dat ziet er inderdaad echt prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt een aanrader die plek :) (vooral als je van bergen houdt)

   Verwijderen

Reacties