Menu

maandag 25 augustus 2014

De Liebster award: elf persoonlijke vragen over mij


De tweede keer dat ik genomineerd ben voor de Liebster award, daarom vul ik het toch maar in. Ik hou helemaal niet van nominaties, aangezien ik een hekel heb aan het gevoel dat iets moet, haha. Vandaar ook dat ik van reizen hou; niets moet! Maar ergens vind ik het ook wel leuk dat ik genomineerd ben! Daarom vul ik deze tag in, maar wel met mijn eigen regeltjes..Ik ben genomineerd door http://happilyheart.wordpress.com/ en eerder al een keer, maar ik kan die reactie niet meer vinden. De Liebster award is een award voor bloggers met minder dan 200 volgers. Je wordt genomineerd door een andere blogger, die een aantal vragen voor je bedenkt. Deze vragen ga je beantwoorden en vervolgens nomineer je zelf elf bloggers. Ik heb zelf een beetje het idee dat dit vooral is om je eigen blog bij andere bekend te maken en iedereen ze gewoon random selecteert. Maar dat maakt niet uit, want ik ga het gewoon beantwoorden. (o god help, iets persoonlijks op mijn blog, wat over iets anders gaat dan reizen, dit is eng).

Wat is je favoriete boek en waarom?

Ik hou helemaal niet van volwassen boeken, dus ik lees die ook niet. Ooit las ik blauw water van Simone van der Vlugt en dat vond ik echt een heel goed boek, omdat het echt goed geschreven is. Maar mijn favoriete boek is een kinderboek dat ik niet zo lang terug las. Toen mijn vader een struik werd, van Joke van Leeuwen. Het is zo goed geschreven en zo'n mooi verhaal. Een meisje moet naar het buurland vluchten, naar haar moeder, omdat er in haar eigen land oorlog is. Je leest precies hoe kinderen echt zouden denken op zo'n moment en dat maakt het ook heel grappig. Ik weet verder niet precies wat het is, maar ik vind het echt een heel mooi en geweldig boek. En ja ik ben negentien en lees kinderboeken :')

Wat is je leukste eigenschap?

Dit is de moeilijkste vraag ooit. Ik ben namelijk altijd belachelijk onzeker en dit soort dingen kan ik dus ook echt nooit bedenken.Volgens klasgenoten ben ik behulpzaam.

Als je een dier was, welk dier zou je dan zijn?

Ik kan echt nooit kiezen. Ik dacht eerst aan een dolfijn, omdat ik dat gewoon leuke dieren vind. Maar toen dacht ik aan een vogel, omdat ik daarbij aan vrijheid denk. Ugh, de keuzes. Ik denk dan toch maar een vogel.

Welke blogger(s) zie jij als jou voorbeeld?

Dit zijn er twee. Namelijk www.explorista.nl, aangezien zij zelf weinig budget heeft om te reizen (net als ik eigenlijk) maar het toch gewoon doet. En door haar blog kwam ik op het idee om zelf ook een blog te starten. Het was de eerste reisblog die ik ontdekte en ik dacht gelijk; dat wil ik ook. Verder vind ik de blog van mariekevanwoesik.nl echt heel leuk! Zij schrijft veel over reizen en reist naar plekken die ik zelf ook heel graag wil zien, of ook heb gezien. Ze schrijft ook over andere dingen en ja, eigenlijk vind ik de meeste dingen van haar blog echt leuk.

Wat is je favoriete eten?

Ik hou van eten. Mijn favoriet? Dat zijn denk ik pannenkoeken, pizza's, lasagnette en de sla van mijn moeder (andere is vaak vies). O ja, ik hou ook echt van chocolade. Chocolade is zo'n beetje mijn hemel.

Wat is je favoriete winkel?

Een winkel in Zwolle, waar ik ooit kwam. Ik weet niet meer hoe die heet. Maar ze hadden daar een enorme verdieping met tweedehands boeken (oa kinderboeken) en daar werd ik echt even heel vrolijk van. Ook vind ik kringloopwinkels heel leuk om doorheen te lopen en te snuffelen tussen de spulletjes daar.


Waarom ben je begonnen met bloggen? 

Omdat ik de blog van explorista las en toen dacht, schrijven en reizen, de dingen die ik het liefste doe, dat combineert zij. Waarom doe ik dat zelf niet? Ik begon meer blogs te lezen en dacht, ik begin gewoon en ik zie wel waar het schip strandt. Veel volgers heb ik niet, maar ja, zelfs als niemand het leest zou ik het doen. Want ik vind het leuk. Natuurlijk zou ik het wel jammer vinden en iets minder gemotiveerd zijn. Want ik word echt heel blij van elke reactie en van elke volger :)

Wie zijn jouw lievelings youtubers?

Volgens mij ben ik een van de weinige mensen die filmpjes kijken op youtube echt pure tijdsverspilling vind.

Wat doe je het liefste in je vrije tijd?

Oké, nu weet iedereen die mij kent spontaan dat ik het ben. En ja dat vind ik eng :') Maar het liefste schrijf ik, reis ik en doe ik aan volleybal. Ook vind ik het erg leuk om van fimo klei figuurtjes en sieraden te maken. Ik heb eigenlijk te kort vrije tijd, aangezien ik ook graag met vrienden afspreek en ontzettend veel werk. Dat laatste alleen niet voor de lol.


Welke opleiding doe je?

Ik doe op dit moment de pabo en start aan mijn derde jaar. Ja, vandaar de kinderboeken :')

Welk tv-programma vind je niet leuk?

Utopia. Ik heb het nog nooit gezien, maar de reclames op zich waren al vreselijk.


Dit waren de vragen die ik heb gekregen. Nu moet ik eigenlijk zelf elf bloggers nomineren. Ik ga dit niet doen, omdat ik het vreemd vind om random blogs te nomineren waar ik vervolgens waarschijnlijk nooit meer naar kijk. De bedoeling hiervan is om nieuwe blogs te ontdekken, maar ik ken mezelf langer dan vandaag en waar haal ik die elf blogs vandaan? Oja ik had ook een hekel aan nomineren, maar waarom had ik al verteld, dus sorry!

Daarentegen daag ik de lezers uit om een leuke vraag voor mij te bedenken, die ik ga beantwoorden in een andere post (als er mensen überhaupt iets willen vragen).

Succes ;)

Het kan soms een beetje overkomen alsof ik dit helemaal niet leuk vind, haha. Maar dat is niet zo, ik vind het alleen best eng om dingen over mezelf in te vullen ;p Maar ja, eens moet de eerste keer zijn? En ik weet gewoon echt niet wie ik moet nomineren, dus sorry sorry sorry.  

4 opmerkingen:

  1. Oeps, en ik wou jou nomineren ;) Maar ik zit inderdaad met hetzelfde: ik weet ook niet wie ik moet nomineren enzo. Maar je geeft mij wel inspiratie om het op deze manier te doen, let's see ;) Want je hebt het leuk gepost zo!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties